El-cykler

Hurtige og miljørigtige el-cykler

Et stigende antal mennesker over hele verden får øjnene op for fordelene ved at transportere sig på en el-cykel, og der findes derfor efterhånden utroligt mange modeller af rigtig god kvalitet og i mange designs. Hos Cikel Smeden har vi et stort udvalg af el-cykler i forskellige prisklasser, så vi kan med garanti finde en, der passer dine behov. Kig ind og få en snak om cyklernes fordele, mens du kan tage dem i øjesyn og prøve dem.

 

Fordele ved el-cyklen

Med samfundets øgede fokus på grøn energi og sundhed er el-cyklen det helt rigtige valg, hvor du forener sund motion med en grøn livsstil. El-cyklen er et hurtigt og billigt transportmiddel og dermed et godt alternativ til kørsel i bil og bus. Med en afstand mellem hjem og arbejde på 5-20 km er el-cyklen oplagt som transportmiddel - og dét helt uden at du får sved på panden. Kørsel på el-cykel koster kun 2 ører/km, og ved bykørsel er det muligt at holde en gennemsnitsfart på op til 25 km/t.

 

Med en el-cykel er du sikker på at få et aktivt liv med mange gode oplevelser, dette gælder i højeste grad også ældre og for personer med dårlig ryg, gigt osv.

 

Der kan i særlige tilfælde søges om tilskud til el-cykler. Se mere her

Stort udvalg af el-cykler

Find os

Cikelsmeden.dk

Søndergade 10, 5000 Odense C

Tlf.: 40 62 82 00

Email: cikelsmeden@live.dk