Brugte cykler

Byens bedste service
og billige priser

Salg og køb af brugte cykler

Vil du gerne købe en smart cykel af høj kvalitet til en god pris, så er en brugt cykel en god mulighed for dig. Hos Cikel Smeden finder du nemlig et udvalg af gode brugte cykler til fornuftige priser. Alle vores cykler er nyrenoverede og lovliggjorte, så de er klar til at komme ud på landevejene. Med i prisen får du også et gratis 1. måneds eftersyn samt 3 måneders garanti.

 

Billige cykler af god kvalitet

Vores udvalg af brugte cykler varierer, men indeholder altid cykler af gode kvalitetsmærker. I vores sortiment kan du ofte være heldig at finde cykler af mærker som Centurion, Raleigh eller Winther, og uanset hvilken du forelsker dig i, har vi renoveret dem, så de fungerer lige så godt som nye. Vi sørger nemlig for at reparere og servicere de brugte cykler, vi får ind i butikken, så de igen kører som smurt.

Har du fået en ny cykel, og vil du af med din gamle, brugte og måske noget slidte cykel, vil vi hos Cikel Smeden gerne købe den af dig. Vi tilbyder gode priser, så du med god samvittighed kan skille dig af med cyklen, samtidig med at du gør dig en god handel.

Find os

Cikelsmeden.dk

Søndergade 10, 5000 Odense C

Tlf.: 40 62 82 00

Email: cikelsmeden@live.dk